www.novomosk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Новомосковський район >> Новини
Урочистості з нагоди Дня державної служби
Версія для друку Написати листа

Професія державного службовця – особлива, адже її представники, з одного боку, володіють широкими повноваженнями, а з іншого – несуть подвійну відповідальність за стан справ у суспільстві. Це нелегка робота, яка потребує відданно служити своїй справі, це свято тих, хто щодня сумлінно працює на розвиток Української держави. Інтеграція України до європейської спільноти неможлива без наполегливої роботи держслужбовців.
Саме таких людей вітали минулої п’ятниці з нагоди Дня державної служби у великому залі районної ради. Звертаючись до колег, виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації Горбенко П. А відзначив значимість діяльності понад 200 держслужбовців в умовах сьогодення, їхню старанність, чуйність, відповідальність, завзяття, великий практичний досвід, які й надалі слугуватимуть на користь землякам. Вдячність за віддану працю, професіоналізм і терпіння, добросовісне ставлення до дорученої справи висловила присутнім голова районної ради Книжник Н. В.






Побажавши усім мирного неба над головою, міцного здоров’я, невичерпної енергії, нових звершень у справі служіння людям, нових здобутків в ім’я великого майбутнього Новомосковщини і України, керівники району відзначили держслужбовців подяками та подарунками. Серед нагороджених – переможці I етапу Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»: завідувач сектору управління соцзахисту населення Буров А. О. (номінація «Кращий керівник») та головний спеціаліст фінуправління Пуценко Н. О. (номінація «Кращий спеціаліст»), ветеран держслужби Шпуй Л. І. Та інші працівники державної служби.

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор