www.novomosk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Новомосковський район >> Новини
Соціальний робітник – це покликання.
Версія для друку Написати листа

08 серпня 2019 року з метою підбору кандидатів на посаду соціальний робітник було проведено міні-ярмарок вакансій для Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новомосковська.
Захід відкрив директор Новомосковського міськрайонного центру зайнятості Сергій Кадевич, який поінформував присутніх, що з 01 серпня 2019 року в державній службі зайнятості стартував новий проект – інститут консультанта роботодавця. Пілотним регіоном для відпрацювання нової технології обслуговування роботодавців виступає Дніпропетровщина.
«Інститут консультанта роботодавця є другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості, основною метою є новації у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням особливостей розвитку регіонального ринку праці та загального балансу між попитом і пропозицією робочої сили. Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новомосковська - це перший роботодавець, який співпрацюватиме з Новомосковським міськрайонним центром зайнятості в новому форматі надання послуг » - розповів С. Кадевич
Заступник директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новомосковська Ляшок Валерій розповів кандидатам про переваги роботи, можливість спілкування з цікавими людьми.
Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Солодушко Олена Анатоліївна доповнила виступ розповіддю про колектив та вимоги до претендентів на посаду соціального робітника.
Соціальний робітник Олена Пугіна, яка працює більше 25 років допомагаючи особам, що перебувають на обслуговуванні Територіального центру соціального обслуговування, - один з найкращих прикладів роботи за покликанням - щиро та відкрито відповіла на всі запитання, які поставили запрошені шукачі роботи.
В кінці зустрічі С.Кадевич наголосив запрошеним безробітнім, що з приводу будь-яких питань щодо пошуку роботи, вони завжди можуть звернутися до свого кар’єрного радника.
Результатом проведеної зустрічі стало підписання договору (угоди) про співпрацю між Новомосковським МРЦЗ та Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Новомосковська.


Про цей сайт | Запитання | Адміністратор