www.novomosk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 19 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Новомосковський район >> Колегії
Проект розпорядження Про стан підготовки закладів освіти та охорони здоров'я району до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 років
Версія для друку Написати листа

ПРОЕКТ


НОВОМОСКОВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної державної адміністрації

______________________ м. Новомосковськ № ____________________




Про стан підготовки закладів
освіти та охорони здоров'я району
до роботи в осінньо-зимовий
період 2019/2020 років



Керуючись законами України „Про місцеві державні адміністрації”, „Про житлово-комунальні послуги”, на виконання розпорядження голови облдержадміністрації від 25.04.2019 № Р-228/0/3-19 “Про підготовку житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019/2020 року”, з метою недопущення затримки початку опалювального періоду та забезпечення сталої роботи закладів освіти та охорони здоров'я в зимових умовах 2019/2020 років:

1. Визнати роботу щодо стану виконання заходів з підготовки об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду 2019/2020 років задовільною.

2. Зобов’язати начальника відділу освіти райдержадміністрації Щербакову О.В., начальника фінансового управління райдержадміністрації Бережну Г.О. та рекомендувати головам Перещепинської міської та Піщанської сільської об’єднаних територіальних громад, головам сільських та селищних рад, головному лікарю КНП “ЦПМСД” Новомосковської районної ради” Мазуру А.В., головному лікарю КЗ “Новомосковська центральна районна лікарня” ДОР” Михайлюті В.В.:

1) забезпечити контроль за своєчасним укладанням договорів на постачання газу установами та придбанням твердого палива для закладів освіти, інших бюджетних установ;

2) вжити заходи для безумовного забезпечення 100 % рівня платежів за спожиті енергоносії бюджетними установами району.

3. Зобов’язати начальника відділу освіти райдержадміністрації Щербакову О.В., та рекомендувати головам Перещепинської міської та Піщанської сільської об’єднаних територіальних громад, головам сільських та селищних рад, головному лікарю КНП “ЦПМСД” Новомосковської районної ради” Мазуру А.В., головному лікарю КЗ “Новомосковська центральна районна лікарня” ДОР” Михайлюті В.В.::

1) забезпечити сталим опаленням приміщення лікувально-профілактичних, загальноосвітніх та дошкільних закладів району, керуючись правилами надання послуг з теплопостачання, правилами технічної експлуатації та нормами санітарного законодавства, з пониженням упродовж трьох діб середньодобової температури зовнішнього повітря до +80С,;

2) взяти під особистий контроль завершення ремонтно – налагоджувальних робіт, оформлення дозвільних документів та актів готовності до опалювального періоду, необхідних для запуску котелень та топкових.

4. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, будівництва та інфраструктури, контроль – на заступника голови райдержадміністрації.



Виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації П.А.ГОРБЕНКО

Додатки:

додаток Інформація 2019-20.doc
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор