www.novomosk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА Субота, 20 квітня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Новомосковський район >> БЮДЖЕТ РАЙОНУ
Загальна характеристика
Версія для друку Написати листа
Бюджет району – це головний фінансовий документ територіальної громади, план утворення та використання фінансових ресурсів для забезпечення завдань і функцій, які здійснює державна адміністрація та органи місцевого самоврядування протягом бюджетного року.
Районний бюджет розробляється відповідно до положень Бюджетного кодексу України, показників міжбюджетних трансфертів, затверджених для району Законом України про Державний бюджет України та рішенням обласної ради про обласний бюджет на відповідний рік, очікуваних надходжень доходів до бюджету відповідно до Податкового кодексу України, бюджетних запитів головних розпорядників коштів, на виконання заходів Програми економічного і соціального розвитку району.
Основними завданнями районного бюджету є створення умов для сталого функціонування галузей, гарантований соціальний захист та розвиток соціально-культурної сфери, житлово-комунального господарства в межах реальних фінансових можливостей.
Основними доходами бюджету є податок на доходи фізичних осіб, а також трансферти з державного бюджету.
Кошти бюджету направляються на фінансування установ і закладів в галузях «Освіта», «Охорона здоров’я», «Культура», «Фізична культура і спорт», соціальне забезпечення та соціальний захист населення. 
Проект бюджету формується районною державною адміністрацією та виноситься на обговорення в постійних депутатських комісіях з прийняттям на сесії районної ради.
Звіт про виконання бюджету щоквартально розглядається на засіданнях колегії райдержадміністрації та сесії районної ради, розміщається на сайті районної ради та публікується в засобах масової інформації. Річний звіт про виконання районного бюджету також затверджується районною радою та публікується в засобах масової інформації. 

Версія для друку Написати листа
Про цей сайт | Запитання | Адміністратор