www.novomosk-rn.dp.gov.ua
ГОЛОВНА СТОРІНКА МАПА САЙТУ ДОПОМОГА П'ятниця, 29 березня 2024 року
Що нового на сайті ?

Архів публікацій
Новомосковський район >> Засідання колегій
Проект розпорядження Про стан виконання районної програми інформатизації "Електронна Новомосковщина на 2017 – 2019 роки" за 9 місяців 2019 року
Версія для друку Написати листа

ПРОЕКТ


НОВОМОСКОВСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ
голови районної державної адміністрації

______________________ м. Новомосковськ № ____________________


Про стан виконання районної
програми інформатизації "Електронна
Новомосковщина на 2017 – 2019 роки"
за 9 місяців 2019 року

Керуючись законами України "Про місцеві державні адміністрації", "Про Національну програму інформатизації", відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 12 квітня 2000 року № 644 "Про затвердження Порядку формування та виконання регіональної програми і проекту інформатизації" (зі змінами та доповненнями), з метою підведення підсумків по виконанню заходів, передбачених Програмою:

1. Інформацію про стан виконання районної програми інформатизації "Електронна Новомосковщина на 2017 – 2019 роки" (далі – Програма), затвердженої рішенням районної ради від 21 грудня 2016 року № 10-7/VII, взяти до відома (додається).

2. Відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації продовжити вживати заходів щодо подальшого виконання Програми.

3. Координацію роботи щодо виконання цього розпорядження покласти на відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації, контроль – на керівника апарату райдержадміністрації.




Виконуючий обов’язки
голови райдержадміністрації П.А.ГОРБЕНКО

Додатки: Звіт по районній програмі_Електронна Новомосковщина 2018.docx
Версія для друку Написати листа

Про цей сайт | Запитання | Адміністратор